February 28, 2010

camomile tea.This week I have a had a bad case of flu, so I had to stay home from my lectures and work. I crept under my duvet with camomile tea, books, music and movies nearby. I re-read "The Catcher in the Rye" by Salinger and read "The Sea" by John Banville for my semester project, and I shed countless of tears to "Love Story" (the movie), and listened to  She & Him's "Volume One" and The Honey Trees, "Wake the Earth".

3 comments:

 1. Håber, kamilleteen og dynehavet har hjulpet dig? Hvordan er bøgerne mon? Jeg elsk-elsker She & Him. Især deres Sentimental heart. God bedring og god søndag.

  ReplyDelete
 2. Det har det, tusind tak.

  "The Catcher in the Rye" er en fantastisk bildungsroman, der udspiller sig over 48 timer, hvori en ung dreng fortæller sin historie om hvordan han er havnet på en institut. Den er fra modernismen, så hvis det er en periode der interessere dig, vil jeg helt klart anbefale bogen. Den hedder "Forbandede Ungdom" på dansk og ligner meget Klaus Rifjergs "Den Kroniske Uskyld".

  "The Sea" er en meget langtrukken bog, spørger du mig. Den er meget poetisk, og handler om en mand hvis kone lige har tabt kampen mod kræft. Der er noget der er hændt i hans barndom ved havet, så han vender tilbage for at konfrontere nogle indre dæmoner.

  She & Him er fantastiske! De kommer også til Danmark meget snart, men jeg er ikke sikker på om jeg kan den dag! Men jeg håber på at jeg kan klemme dem ind.

  ReplyDelete
 3. This comment has been removed by a blog administrator.

  ReplyDelete