May 31, 2010

WHIRLWIND


Moi in a whirlwind, but things are calming down.

I have no real plans for summer, and I would like for it to stay that way. However, one thing is certain... many coffee dates with my lovelies. I am thinking of making a coffee notebook, I might just share it with you.

What about you?

2 comments:

 1. Sikke et fint billede, Medine - det er helt drømmende i sit udtryk:) Hvad går en coffee notebook ud på? Jeg venter spændt. Dine sommerplaner lyder dejlige. Tid til kaffe og knus med sine elskede må være en fast bestanddel af én sommer. Det kan forhåbentlig kombineres med strandbesøg og lune aftengåture. Jeg skal arbejde en del, og så tager min kæreste og jeg ellers en eller to uger ferie sydpå - forhåbentlig Syditalien i slutningen af juli. Jeg glæææder mig allerede, åh!

  ReplyDelete
 2. Jeg må indrømme at jeg er lidt vild med mit eget lille selvportræt. Jeg eksperimentere lidt med mit kamera her for tiden.

  Jeg tænkte at jeg ville besøge diverse caféer inde i byen og samle billeder, priser og tanker om kaffen i notebooken. Men det bliver en virtuel en af slagsen så jeg kan dele den med jer.

  Helt enig med din idé om sommer. Den skal virkelig nydes i fulde drag med kaffe, knus og strand- og aften ture. Bestemt!

  Ihhh, det lyder også lækkert, så jeg kan forstå din glæde! Jeg håber at du holder os opdateret på din blog. :)

  ReplyDelete